Anatoflex Comfort Sleep Classic vákuum matrac

(1 vásárlói értékelés)

55.080Ft123.570Ft

Anatoflex Comfort Sleep Classic vákuum matrac

A három különböző vastagságban gyártott Anatoflex Comfort Sleep Classic egyesíti a funkcionalitást és a hagyományt. A matrac nagy sűrűségű, alaktartó magrésze komfortos alátámasztást nyújt a fekvő testnek. A merinói gyapjú fekvőfelület télen kellemes meleget biztosít, a matrac pamutos nyári oldala pedig hűvös érzetet nyújt. A beépített szellőzők gondoskodnak a megfelelő légcseréről, így a matrac télen-nyáron friss marad.

Fekvőfelület: közepesen kemény

Magasság: 14/16/20 cm

Felső súlyhatár: 110/130/140 kg (matracmagasságtól függően)

Huzat típusa: fix

Garancia: 2+10 év

Kiürítés
Cikkszám: N/A Kategória: Címkék: , ,

Leírás

Anatoflex Comfort Sleep Classic vákuum matrac

Hideghabok érzékelhetően növelik a fekvőfelületek komfortját. Messzemenően jobban követik a test körvonalait, mint a korábban megszokott matracipari alapanyagok. A gyártástechnológiából és a speciális cellaszerkezetből adódóan a hideghabok kiemelkedően rugalmasak és a hagyományosnál nagyobb alátámasztó erővel rendelkeznek, ezáltal a fekvőfelületen a nyomáseloszlás a lehető legoptimálisabb. Ez hosszantartó igénybevétel esetén sem okoz kifáradást. Az anyag sűrűség és keménység eloszlása bármely más anyaggal összehasonlítva a leghomogénebb. A hideghabokból gyártott matracmagok millió számra tartalmaznak mikroszkopikus csatornákat. Ezek a nagyon vékony csövek illetve csőhálózatok biztosítják a tökéletes ventillációt és a hatékony nedvességelvezetést, ezáltal tovább növelve a matracok komfortját és élettartamát optimálissá téve az alvás mikroklímáját. A hideghabok az összenyomás során kevesebb energiát nyelnek el, mint a hagyományos habok, koncentrált energiaelnyelő képességgel rendelkeznek, ezáltal biztosítják az optimális nyomáseloszlást, ami javítja a fekvés komfortját és matrac tartósságát. Ez biztosítja a hosszú távú kifáradás mentes pihentető alvást. A hideghabok pontrugalmasságukból adódóan egyesítik a független és oldalirányú támasztást, ezáltal optimálisan egyesítik a támasztóerőt és a lágyságot. A nagyrugalmasság és a megnövelt támasztó hatás miatt a legalkalmasabb anyagok a matracipar számára. A felhasználó kellemes közérzetét az is biztosítja, hogy nincs besüppedés, ki gödrösödés és a párnázó anyagra visszavezethető hátfájás. A fárasztási és más vizsgálatok is igazolják miszerint a hideghabok intenzív használat esetén is kisebb deformációt szenvednek el, mint a többi matraciparban használt anyag.

A Zafír Bútor matracai anatómiailag támasztják a testet, mellyel elősegítik a test ideális pihentetését alvás közben. A stabil, de rugalmas gerinctámasztás és a test kellő vonalkövetése rendkívül fontos szempont a matracoknál. A biomatracok, hideghab matracok, Memoryfoam, rugós és vakuum matracok azért lettek kifejlesztve, hogy magasabb szintre emeljék az alvás közbeni pihenést. A típusok között bármely korosztály megtalálja a számára megfelelő matracot, legyen szó akár a legkisebbekről, hiszen az antibakteriális, könnyen cserélhető huzatú gyerekmatracok kialakítása is maximálisan a picik érdekeit szolgálja. Minden matracot úgy alkottak meg, hogy összetételüknél fogva biztosítsák a kedvező szellőzést. Alváskomfortját egyéb felépítésbeli tényezőkkel is növelheti, tekintse meg a Zafír Bútor matrac kínálatot!

 

 

További információk

méretek

80×200, 90×200, 140×200, 160×200, 180×200

magasság

16, 18, 20

Anatoflex Comfort Sleep Classic vákuum matrac termékről 1 értékelés

  1. Fekete Zoltán

    Anatoflex confort sleep 160×200 matracot 2012-be vásároltam. Normál használat melett 2016 második felére már teljesen használhatatlanná valt. Vásárlás óta átlag 3 havonta forgatva volt. Jelenleg teljesen elvesztette tartását es az alvo felület teljesen ki van feküdve. Bárhogy forgattuk mindketten rosszul aludtunk és a derekunk is fájni kezdett. Ilyen árú matractol többet varhatnánk. Semmiképpen nem ajánlom.

  2. Primato István

    Anatoflex Comfort Sleep matracot használok közel tíz éve, tökéletes elégedettséggel. Nem forgatom, lécesbetétet sem használok, sima ágyrácson van. Mindenkinek ajánlom, akinek számít az ár és a minőség.

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket karakterrel jelöltük