Artemis Bio bio kókuszmatrac

Artemis Bio bio kókuszmatrac

Legolcsóbb: 101.300Ft

Artemis Bio biomatrac

Nagytisztaságú latexből és kaktuszháncsból készül “Artemis Bio” bio kókuszmatrac. Választható szövettípusok: Aktiv Silver és Luxury. Az Artemis Bio matracról a szövet könnyedén lecipzározható és mosható. Az Artemis Bio kókuszmatrac bármely tetszőleges méretben rendelhető.

10 év garanciacsak rendelésrenormál teherbírás
Clear selection
  • Leírás
    Leírás
  • További információk
    További információk
  • Vélemények (0)
    Vélemények (0)

Termékleírás

Artemis Bio biomatrac

Az egészséges alvás egy fontos eleme az egészséges alapanyagok felhasználásával készült fekvőhely. Az Artemis BIO kizárólag olyan anyagokból készült, amelyekben nincsen károsanyag és nem is bocsát ki magából ilyet. Az Artemis Bio-t természetes latexből állítják elő. A kaktuszrost szintén természetes alapanyag, ez a tömbösített kaktuszrost felel a matracban a keménységért. A matrachuzat antibakteriális hatású természetes szálakból szőtt szövet. A biomatracokhoz felhasznált szövetek több komfort és kényelmi funkcióval bírnak.

Alvás közben a Zafír Bútor kókuszmatracai anatómiailag támasztják alá a testet, ezzel is elősegítve a test ideális pihentetését. A matracoknál a stabil, de rugalmas gerinctámasztás és a test kellő vonalkövetése rendkívül fontos szempont. A biomatracok, hideghab matracok, Memoryfoam, rugós és vákuum matracok azért lettek kifejlesztve, hogy az alvás közbeni pihenést magasabb szintre emeljék. A típusok között bármely korosztály megtalálja a számára alkalmas matracot, legyen szó akár a legkisebbekről, hiszen az antibakteriális, könnyen cserélhető huzatú gyerekmatracok kialakítása is maximálisan a picik érdekeit szolgálja. A kedvező szellőzést a matrac megalkotói biztosították számunkra. Alváskomfortját egyéb felépítésbeli tényezőkkel is növelheti, tekintse meg a Zafír Bútor matrac kínálatot!

 

További információk

Méretek 20 cm
méretek

80×200 , 90×200 , 140×200 , 160×200 , 180×200

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Be the first to review “Artemis Bio bio kókuszmatrac”

*