Baby Komby Plus kókuszmatrac gyerekeknek

Baby Komby Plus kókuszmatrac gyerekeknek

Legolcsóbb: 21.220Ft

Baby Komby Plus KÓKUSZ gyerekmatrac

kellő merevségét a kókuszlap biztosítja, illetve a kellő rugalmasságot az ortopédikus hab rétegei. A Baby Kombi Plus kókuszmatrac a megnövelt ortopédikus hab magrésznek köszönhetően kiemelkedően rugalmas alátámasztást biztosít, az antiallergén burkolóanyag a választott huzattal együttműködve pedig tovább növeli az alváskomfortot.

Huzat típusa: EVO-kid steppelt -levehető, cipzáras, mosható

Antiallergén huzat

2×1 cm kókuszréteggel

8 cm vastag ortopédikus hab maggal

Garancia: 2+6 év

 

csak rendelésrealacsony teherbírás
Clear selection
  • Leírás
    Leírás
  • További információk
    További információk
  • Vélemények (0)
    Vélemények (0)

Termékleírás

Baby Komby Plus matrac

alapanyaga  latexszált kókusz. A táblásított kókusz lapok teteje és alja folyékony natúr latex-el van átitatva, amely egyfajta ragasztóanyagként működik. A kókusztáblák kókuszdiót, és a kókuszpálma háncsából készülnek. A kikészített kókuszt folyékony latex-el kellősítik. A megszilárdul latexnek köszönhetően jön létre az egybefüggő, de rugalmas kókusz lap. A matracban a megfelelő tartásért a kókusztömb a felelős. Baby Komby Plus kókuszmatrac magrésze 8 cm vastag, OC25-ös ortopédikus hab.

A Zafír Bútor matracai anatómiailag támasztják alá a testet, mellyel elősegítik a test ideális pihentetését alvás közben. A stabil, de rugalmas gerinctámasztás és a test kellő vonalkövetése rendkívül fontos szempont a matracoknál. A hideghab matracok, biomatracok, Memoryfoam, rugós és vákuum matracok azért lettek kifejlesztve, hogy elősegítsék az alvás közbeni pihenést. Bármely korosztály megtalálja a számára megfelelő matracot, legyen szó akár a legkisebbekről, hiszen az antibakteriális, könnyen cserélhető huzatú gyerekmatracok kialakítása is maximálisan szolgálja a picik érdekeit. Termékeinket úgy alkották meg, hogy összetételüknél fogva biztosítsák a kedvező szellőzést. Alváskomfortját más módon is növelheti, tekintse meg a Zafír Bútor matrac kínálatot!

 

 

További információk

Méretek 12 cm
méretek

60×120 , 70×120 , 70×140 , 80×160 , 90×200

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Be the first to review “Baby Komby Plus kókuszmatrac gyerekeknek”

*