Fitness hideghab matrac

Fitness hideghab matrac

Legolcsóbb: 60.200Ft

Fitness hideghab matrac

Réteges felépítésű, rendkívül rugalmas, közepesen kemény hideghab matrac.  A merevítőként funkcionáló kókuszrétegek határozott alátámasztást biztosítanak a gerincoszlopnak.

Fekvőfelület: közepesen kemény

Magasság: 16 cm

Felső súlyhatár: 130 kg

Huzat típusa: levehető, 4 oldalon cipzáras, mosható

Választható huzattípusok: EVO 3D-4Z, ALOE 3D-4Z, SILVER 3D-4Z

Garancia: 2+10 év

12 év garanciacsak rendelésrenagy teherbírás
Clear selection
  • Leírás
    Leírás
  • További információk
    További információk
  • Vélemények (0)
    Vélemények (0)

Termékleírás

Fitness hideghab matrac

Kókuszmatrac, amelyben a hideghabok érzékelhetően növelik a fekvőfelületek komfortját. Kialakítása jobban követi a test körvonalát, mint a korábban megszokott matracipari alapanyagok. A gyártástechnológiából és a speciális cellaszerkezetből kifolyólag a hideghabok kiemelkedően rugalmasak és a hagyományosnál nagyobb alátámasztó erővel bírnak, ezáltal a fekvőfelületen a nyomáseloszlás a lehető legoptimálisabb. Ez hosszan tartó igénybevétel esetén sem okoz kifáradást. Az anyag sűrűség és keménység eloszlása bármely más anyaggal összehasonlítva a leghomogénebb. A hideghabokból gyártott matracmagok millió számra tartalmaznak mikroszkopikus csatornákat. Ezek a nagyon vékony csövek illetve csőhálózatok biztosítják a tökéletes ventillációt és a hatékony nedvességelvezetést, ezáltal tovább növelve a matracok komfortját és élettartamát optimálissá téve az alvás mikroklímáját. A hideghabok az összenyomás során kevesebb energiát nyelnek el, mint a hagyományos habok, koncentrált energiaelnyelő képességgel rendelkeznek, ezáltal biztosítják az optimális nyomáseloszlást, ami javítja a fekvés komfortját és matrac tartósságát. Ez biztosítja a hosszú távú kifáradás mentes pihentető alvást. A hideghabok pontrugalmasságukból adódóan egyesítik a független és oldalirányú támasztást, ezáltal optimálisan egyesítik a támasztóerőt és a lágyságot. A nagyrugalmasság és a megnövelt támasztó hatás miatt a legalkalmasabb anyagok a matracipar számára. A felhasználó kellemes közérzetét az is biztosítja, hogy nincs besüppedés, ki gödrösödés és a párnázó anyagra visszavezethető hátfájás. A fárasztási és más vizsgálatok is igazolják miszerint a hideghabok intenzív használat esetén is kisebb deformációt szenvednek el, mint a többi matraciparban használt anyag.

Fitness hideghab matrac anatómiailag támasztja alá a tetet csak úgy mint Zafir Bútor többi matraca, amelyek elősegítik a test ideális pihentetését alvás közben. A stabil, de rugalmas gerinctámasztás és a test kellő vonalkövetése rendkívül fontos szempont a matracoknál. A biomatracok, hideghab matracok, Memoryfoam, rugós és vakuum matracok azért lettek kifejlesztve, hogy magasabb szintre emeljék az alvás közbeni pihenést. Minden matracot úgy alkottak meg, hogy összetételüknél fogva biztosítsák a kedvező szellőzést. A típusok között bármely korosztály megtalálja a számára megfelelő matracot, legyen szó akár a legkisebbekről, hiszen az antibakteriális, könnyen cserélhető huzatú gyerekmatracok kialakítása is maximálisan a picik érdekeit szolgálja. Növelje alváskomfortját és nézzen körül boltunkban található többi matrac között!

 

 

További információk

Méretek 16 cm
méretek

80×200 , 90×200 , 140×200 , 160×200 , 180×200

szövetek

EVO-3D-4Z , Aloe 3D-4Z , Silver 3D-4Z

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Be the first to review “Fitness hideghab matrac”

*