Memofit memóriahabos matrac

Memofit memóriahabos matrac

Legolcsóbb: 64.200Ft

MEMOFIT memory matrac

A középkemény MEMOFIT memóriahabos matrac komfortrétege pontosan követi a test kontúrját, illetve az ortopedikus hideghab matracmagnak köszönhetően anatómiailag megfelelő gerinc alátámasztást biztosít. A választható matracszövet levehető, 4 oldalon cipzáras, mosható.

12 év garanciacsak rendelésrenagy teherbírás
Clear selection
  • Leírás
    Leírás
  • További információk
    További információk
  • Vélemények (0)
    Vélemények (0)

Termékleírás

Memofit memory matrac

A memóriahab modern technológiával készülő emlékező hab. Az ilyen típusú matracok fejlesztése új szegmenst nyitott a matrac iparban. A memóriahabos matrac napjainkban már az egyik legkapósabb termékek közé tartozik. A memory foam matracoknak több kialakítása létezik. A memóriahab rétegek vastagsága változó lehet az egyes matracok felszínén. Ezen matracok kialakítása lehet egyoldalas (nem forgathatóak), illetve kétoldalas (forgatható). A fekhely minőségét a memóriahab vastagságán kívül még a hab sűrűségével is változtathatják. A gyártók széles típusválasztékból válogathatnak a különböző keménységű memóriahabok között. Az emlékező hab hő hatására lágyul, az emberi testhőmérsékleten nyeri el az ideális állapotát. Ilyenkor felveszi a rajta fekvő test pontos formáját, így támasztva alá azt teljes felületén. A memóriahabos matrac hőtartó képessége miatt, folyamatos, meleg érzetet biztosít. Tekintse meg Memóriahabos matracaink teljes kínálatát!

A Zafír Bútor matracai anatómiailag támasztják a testet, mellyel elősegítik a test ideális pihentetését alvás közben. A stabil, de rugalmas gerinctámasztás és a test kellő vonalkövetése rendkívül fontos szempont a matracoknál. A biomatracok, hideghab matracok, Memoryfoam, rugós és vakuum matracok azért lettek kifejlesztve, hogy magasabb szintre emeljék az alvás közbeni pihenést. A típusok között bármely korosztály megtalálja a számára megfelelő matracot, legyen szó akár a legkisebbekről, hiszen az antibakteriális, könnyen cserélhető huzatú gyerekmatracok kialakítása is maximálisan a picik érdekeit szolgálja. Minden matracot úgy alkottak meg, hogy összetételüknél fogva biztosítsák a kedvező szellőzést. Alváskomfortját egyéb felépítésbeli tényezőkkel is növelheti, tekintse meg a Zafír Bútor matrac kínálatot!

 

 

További információk

Méretek 18 cm
méretek

80×200 , 90×200 , 100×200 , 110×200 , 120×200 , 130×200 , 140×200 , 150×200 , 160×200 , 170×200 , 180×200 , 190×200 , 200×200

szövet

EVO 3D-4Z , Aloe 3D-4Z , Silver 3D-4Z

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Be the first to review “Memofit memóriahabos matrac”

*