Memofit Super memóriahabos matrac

Memofit Super memóriahabos matrac

Legolcsóbb: 78.200Ft

Memory matrac

A MEMOFIT memóriahabos matrac továbbfejlesztett változata. Memofit Super memory matrac megfelelő gerinc alátámasztást nyújt. A megnövelt vastagságú memory hab réteg puhábbá teszi a matracot. A testet jobban belesüpped a matracba. Az oldalfekvőknek megfelelő választás. A választható matracszövet levehető, 4 oldalon cipzáras, mosható.

12 év garanciacsak rendelésrenagy teherbírás
Clear selection
  • Leírás
    Leírás
  • További információk
    További információk
  • Vélemények (0)
    Vélemények (0)

Termékleírás

Memofit Super memory matrac

A memory foam egy új fejlesztésű matrac. A memory habot nem csak ágybetétek készítésére használják. Fejlesztésének eredeti célja sem a matracgyártás volt. Mindazon által a matracok fejlesztésében új szegmenst nyitott. A memory matrac mára az egyik legkeresettebb terméktípus. Több féle memory matrac létezik. A memory rétegek vastagsága változok a matracok felszínén. Ezek a matracok egyoldalasak (nem forgathatóak, hiszen a matracnak csak az egyik oldalán található memory réteg) Az sem mindegy, milyen sűrűségű memory hab kerül beépítésre. Több féle keménységű memory habot használnak a gyártók. A memory matrac hő növekedésre lágyul. Az emberi testhőmérsékletén ideális állapotú. Ekkor a memory matrac felveszi a belesüppedő test formáját, mintha gipszbe öntötték volna. A memory matrac tartja a test hőmérsékletet, meleg érzetet biztosít. Tekintse meg Memóriahabos matracaink teljes kínálatát!

A Zafír Bútor matracai anatómiailag támasztják a testet, mellyel elősegítik a test ideális pihentetését alvás közben. A stabil, de rugalmas gerinctámasztás és a test kellő vonalkövetése rendkívül fontos szempont a matracoknál. A biomatracok, hideghab matracok, Memoryfoam, rugós és vakuum matracok azért lettek kifejlesztve, hogy magasabb szintre emeljék az alvás közbeni pihenést. A típusok között bármely korosztály megtalálja a számára megfelelő matracot, legyen szó akár a legkisebbekről, hiszen az antibakteriális, könnyen cserélhető huzatú gyerekmatracok kialakítása is maximálisan a picik érdekeit szolgálja. Minden matracot úgy alkottak meg, hogy összetételüknél fogva biztosítsák a kedvező szellőzést. Alváskomfortját egyéb felépítésbeli tényezőkkel is növelheti, tekintse meg a Zafír Bútor matrac kínálatot!

További információk

Méretek 21 cm
méretek

80×200 , 90×200 , 140×200 , 160×200 , 180×200 , 200×200

szövet

EVO 3D-4Z , ALOE 3D-4Z , SILVER 3D-4Z

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Be the first to review “Memofit Super memóriahabos matrac”

*