MONA zsákrúgós matrac

MONA zsákrúgós matrac

Legolcsóbb: 58.300Ft

Teljesen ortopedikus, 7 zónás, félkemény, táskarugós + HD PU matrac. A táskarugós rendszerek nagy előnye a magas pontrugalmasság, az egymástól független rugózási komfort, a kiváló formakövetés illetve alátámasztás, valamint a hangtalan rugózás.  A táskarugó tulajdonságainak köszönhetően a matrac követi a test természetes vonalát, a nyomáscsökkentőknek köszönhetően pedig, nyugodt, pihentető alvást biztosít. Két oldalas, egyik oldalon 4 cm, másik oldalon 2 cm vastag habréteg található. 30 °C-on mosható Tencel szövete minden higiéniai előírásnak megfelel.Tencel a textil kozmetikum: Bőrmegújító, Fiatalító, Ránctalanító és fiatalító, Javítja a bőr rugalmasságát, A sejteket regenerálódásra készteti, Hűsítő, selymes hatású, Vakum csomagolással szállítjuk.  Terhelhetőség: 120 kg  Magasság: 24 ± 1 cm. Az árak szállítással együtt értendők. Szállítás határidő 3 nap.

10 év garanciaegyenesen a gyártótólnormál teherbírás
Clear selection
  • Leírás
    Leírás
  • További információk
    További információk
  • Vélemények (0)
    Vélemények (0)

Termékleírás

Természetes, Környezet barát, Baktérium sztatikus, Mosható  Baktérium sztatikus működés – a Tencel szálak megkötik a baktériumokat megakadályozva a szaporodásukat és csökkentik a fertőzést.

Tencel®  Mi is a Tencel pontosan? Az eukaliptusz fából (cellulózból) készült fonal. A Tencel az első újra hasznosítható szál, mely ugyanolyan erős, mint a vegyi szálak, mind emellett környezetbarát. Röviden, a Tencel ® szövet tartósan megőrzi formáját, miközben puha, mint a selyem, és hideg, mint a vászon.  A Tencel fonala szerkezetét a rengeteg apró szálnak köszönheti. Ezáltal tud több nedvességet felvenni, jól mosható és mennyei érzés hozzáérni. A fonal levegős, lélegző minősége által sokkal könnyebben szellőzik. A Tencel 50 %-al magasabb szelektív nedvszívó képességgel rendelkezik, mint a többi szövet: elszívja az alvás közben keletkező párát, de a test szükséges nedvesség tartalmát megőrzi.

A baktériumok szaporodása a különféle szövetekben:

A Tencel megakadályozza a baktériumok szaporodását, mindenféle kémiai adalékanyag hozzáadása nélkül. (A szintetikus szálakban 2000-szer jobban szaporodnak a baktériumok, mint a Tencel fonalában.)

Gyakran nevezik úgy:

A textil kozmetikum:

–       Bőrmegújító

–       Fiatalító

–       Ránctalanító és fiatalító

–       Javítja a bőr rugalmasságát

–       A sejteket regenerálódásra készteti

–       Hűsítő, selymes hatású

Mindezen tulajdonságai miatt a lehető legkomfortosabb alvás minőséget biztosítja.

További információk

méretek

80×200 , 90×200 , 140×200 , 160×200 , 180×200

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Be the first to review “MONA zsákrúgós matrac”

*