Sabata bambusz gumifüles matracvédő

Sabata bambusz gumifüles matracvédő

Legolcsóbb: 5.400Ft

 • A bambusz nagyon tápanyag igényes növény, számos ásványi anyagot ( foszfor, kálium) és még több nyomelemet vesz föl a talajból. Ennek a tápanyagban gazdag növénynek a kivonatával készült a Sabata Bambusz ágy- és matracvédõink alapanyaga., mely Ökotext 100minősítéssel rendelkező alapanyag. A bambusz szálakkal beszõtt termékcsaládunk Resistat védelemmel van átitatva a poratkák, a gombák és a baktériumok ellen. A bambusz szálak védenek a mikrobák ellen, növelik a kényelemérzetet és jó a nedvszívó képességük.
  Az alsó PU filmréteg teljesen vízhatlan felületet biztosít a terméknek, de fordított irányban a vízpárákat átengedi. Antiallergén, kiemelkedően magas vízfelvevő képességgel rendelkezik. Az ágyvédő csak a matrac fekvőfelületét védi, harántirányban széles gumiszalagok biztosítják az elmozdulásmentes rögzítést még nagyobb igénybevétel esetén is. A termék sarkain elhelyezett gumifüleknek köszönhetően minden típusú ágyra illetve matracra egyszerűen rögzíthető.

  Hosszú élettartamú és könnyen kezelhető 60°C-on mosható, vasalást nem igénylő és magas komfortfokozatú termék. Ez a termékcsalád az egészséges megoldás minden folyékony szennyeződéssel szemben, az igen drága matracok élettartamát többszörösére növeli! Ezt a terméket, kisgyermekek matracainak megóvására alánljuk.
Clear selection
Kategória: .
 • Leírás
  Leírás
 • További információk
  További információk
 • Vélemények (0)
  Vélemények (0)

Termékleírás

Sabata Bambusz termékcsaládunk Bambusz szálakkal beszőtt Resistat védelemmel vannak átitatva a poratkák, a gombák és a baktériumok ellen. A tápanyagban gazdag növénynek a kivonatával készült a Sabata Bambusz ágy- és matracvédőink alapanyaga. A felső rétege bambuszrostból készül, ezek az elemi szálak védenek a mikrobák ellen, növelik a kényelemérzetet és jó a nedvszívó képességük. Az ezerpontos technológiával felvitt alsó PU (poliuretán) filmréteg vízzáró réteget biztosít a termékcsaládnak. E finom fimréteg kiemelt kényelmet és komfortot biztosít használójának. Speciális technológiának köszönhetően míg az egyik oldalról a nedvességet nem engedik át, a másik oldalról átengedik a levegőt (jó légáteresztő képességûek), így az alatta levő matrac a vízzárósság ellenére is megfelelően képes szellőzni.
60°C-on mosható. Légáteresztő és antiallergén. Vízhatlan és biztonságos ágyazást biztosít, védi az ágyat ás a matracot a folyékony szennyeződések ellen. Használata komfortos és higiénikus az egyszerű és elmozdulásmentes rögzítésnek köszönhetően. Forgódobos szárítóban szárítható. Fehérítővel kezelni, vegytisztítani és vasalni tilos.

További információk

méretek

80×200 , 90×200 , 100×200 , 120×200 , 140×200 , 160×200 , 180×200 , 200×200

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Be the first to review “Sabata bambusz gumifüles matracvédő”

*