Sabata standard gumifüles matracvédő

Sabata standard gumifüles matracvédő

Legolcsóbb: 4.300Ft

 • A termék anyaga jó nedvszívó képességgel rendelkező 100% pamut frottír, melyre az ezerpontos eljárással felvitt alsó PVC filmréteg kadmium és foszformentes. Ez a filmréteg teljesen vízhatlan felületet biztosít a terméknek, de fordított irányban a vízpárákat átengedi. Az ágyvédőt minden sarkán gumifülekkel láttuk el, így minden típusú ágyra illetve matracra egyszerűen rögzíthető.
  Hosszú élettartamú és könnyen kezelhető 95° C-on mosható, vasalást nem igénylő és magas komfortfokozatú termék.

  Ez a termékcsalád az egészséges megoldás minden folyékony szennyeződéssel szemben, az igen drága matracok élettartamát többszörösére növeli! Ezt a terméket, kisgyermekek illetve időskori fekvőbetegek részére alánljuk.

Clear selection
Kategória: .
 • Leírás
  Leírás
 • További információk
  További információk
 • Vélemények (0)
  Vélemények (0)

Termékleírás

Sabata Standard termékcsaládunk felső rétege pamut frottír, mely nagy mennyiségű folyadékot tud elvezetni; az ezerpontos technológiával felvitt alsó PVC filmréteg vízzáró réteget biztosít a termékcsaládnak. Kifejezetten alkalmas tartósan fekvőbetegek részére. Speciális technológiának köszönhetően míg az egyik oldalról a nedvességet nem engedi át, a másik oldalról átengedi a levegőt (jó légáteresztő képességûek), így az alatta levő matrac a vízzárósság ellenére is megfelelően képes szellőzni.
95°C-on mosható. Légáteresztő és antiallergén. Vízhatlan és biztonságos ágyazást biztosít, védi az ágyat ás a matracot a folyékony szennyeződések ellen. Használata komfortos és higiénikus az egyszerű és elmozdulásmentes rögzítésnek köszönhetően. Forgódobos szárítóban szárítható. Fehérítővel kezelni, vegytisztítani és vasalni tilos.

További információk

méretek

80×200 , 90×200 , 100×200 , 120×200 , 140×200 , 160×200 , 180×200 , 200×200

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Be the first to review “Sabata standard gumifüles matracvédő”

*