Wellness Hard memóriahabos matrac

Akció!

Wellness Hard memóriahabos matrac

Legolcsóbb: 82.300Ft 68.600Ft

A Wellness Hard memória matrac közép kemény fekvő felületet biztosít. A 4 cm memoryfoam kényelmi réteg biztosítja a matrac lágyságát. A két réteg kaktusz szolgáltatja a matrac keménységét. A matrac szövet cipzárral levehető és mosható. Ez a matrac egyedi méretekben is rendelhető.

10 év garanciacsak rendelésrenormál teherbírás
Clear selection
  • Leírás
    Leírás
  • További információk
    További információk
  • Vélemények (0)
    Vélemények (0)

Termékleírás

A memory foam vagy memóriahab egy új fejlesztésű matrac építőanyag. A memóriahabot nem csak ágybetétek készítésére használják. Mindazonáltal a matracok fejlesztésében új dimenziót nyitott. Mára az egyik legkeresettebb terméktípus a memóriahabos matrac. A memory rétegek vastagsága a matracok felszínén változik. Többféle memory matrac létezik, de ezek a matracok egyoldalasak (nem forgathatóak, hiszen a matracnak csak az egyik oldalán található memory réteg). Az sem mindegy, milyen sűrűségű memory hab kerül beépítésre. Többféle keménységű habot használnak a gyártók. A memory matrac hő növekedésre lágyul és végleges formáját az emberi testhőmérsékleten nyerik el. Ilyenkor a memory matrac felveszi a belesüppedő test formáját, mintha gipszbe öntötték volna. Tulajdonsága közül érdemes megemlíteni, hogy a memory matrac tartja a testhőmérsékletet és meleg érzetet biztosít.

A memory habot nyugodtan nevezhetjük a következő évezred anyagának. A legmagasabb „high-tech” technológiát képviselik a poliuretánok családjában.
Tökéletesen leképezi a test körvonalait oly módon, hogy nem fejt ki ellenállást a rá ható nyomással szemben, „visco-elasztikus effektus”.
Kiemelkedő tulajdonságának köszönhetően – cellaszerkezetéből adódóan – a memory habokból, kivételes, és egyedülálló ergonómia és alváskomfort valósítható meg.
Kivételes tulajdonságai közé tartozik még, hogy a hőmérséklet függvényében jelentősen változnak a fizikai paraméterei. A hőmérséklet növekedésével fokozatosan lágyabbak, ellenkező esetben pedig keményebbek lesznek.

Két eltérő típusát kell megkülönböztetni a memory hab alapanyagoknak.
A hagyományos memory alapanyagok nem engedik át a levegőt gyakorlatilag nem szellőznek, de folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően létezik már a légáteresztő kivitel is.

A memory habok páratlanul egyesítik a lágyságot a nyomáselosztással, de önmagukban még ezek az anyagok sem felelnek meg az alváskultúra elvárasainak, ezeket csak megfelelő normál illetve hideghab kombinációival lehet elérni.

Lenyűgöző tulajdonságai miatt a legkeresettebb anyagok a matracipar számára.

A Zafír Bútor matracai anatómiailag támasztják a testet, mellyel elősegítik a test ideális pihentetését alvás közben. A stabil, de rugalmas gerinctámasztás és a test kellő vonalkövetése rendkívül fontos szempont a matracoknál. A biomatracok, hideghab matracok, Memoryfoam, rugós és vakuum matracok azért lettek kifejlesztve, hogy magasabb szintre emeljék az alvás közbeni pihenést. A típusok között bármely korosztály megtalálja a számára megfelelő matracot, legyen szó akár a legkisebbekről, hiszen az antibakteriális, könnyen cserélhető huzatú gyerekmatracok kialakítása is maximálisan a picik érdekeit szolgálja. Minden matracot úgy alkottak meg, hogy összetételüknél fogva biztosítsák a kedvező szellőzést. Alváskomfortját egyéb felépítésbeli tényezőkkel is növelheti, tekintse meg a Zafír Bútor matrac kínálatot!

További információk

Méretek

80×200 , 90×200 , 100×200 , 110×200 , 120×200 , 130×200 , 140×200 , 150×200 , 160×200 , 170×200 , 180×200 , 190×200 , 200×200

magasság

20 cm

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Be the first to review “Wellness Hard memóriahabos matrac”

*