Zafir Comfort memóriahabos matrac

Akció!

Zafir Comfort memóriahabos matrac

Legolcsóbb: 57.000Ft 39.600Ft

Zafir Comfort Memory

15 cm magas memory matrac. 4 cm extrasűrűségű memory hab, az alátámasztás 10 cm hideghab. Levehető mosható GREENFIRST szövettel. A GREENFIRST hypoallergen, mosható, természetes szálakból készített szövet, tökéletes higiéniát biztosít. Tetszőleges méretben rendelhető.

 

10 év garanciacsak rendelésrenormál teherbírás
Clear selection
  • Leírás
    Leírás
  • További információk
    További információk
  • Vélemények (0)
    Vélemények (0)

Termékleírás

Zafir Comfort Memory

A memory foam egy új fejlesztésű matrac. A memory habot nem csak ágybetétek készítésére használják. Fejlesztésének eredeti célja sem a matracgyártás volt. Mindazon által a matracok fejlesztésében új szegmenst nyitott. A memory matrac mára az egyik legkeresettebb terméktípus. Több féle memory matrac létezik. A memory rétegek vastagsága változok a matracok felszínén. Ezek a matracok egyoldalasak (nem forgathatóak, hiszen a matracnak csak az egyik oldalán található memory réteg) Az sem mindegy, milyen sűrűségű memory hab kerül beépítésre. Több féle keménységű memory habot használnak a gyártók. A memory matrac hő növekedésre lágyul. Az emberi testhőmérsékletén ideális állapotú. Ekkor a memory matrac felveszi a belesüppedő test formáját, mintha gipszbe öntötték volna. A memory matrac tartja a test hőmérsékletet, meleg érzetet biztosít.

A Zafír Bútor webáruházban található matracok anatómiailag támasztják a alá a testet, mely által a test ideális pihentetése létrejön. A rugalmas és stabil gerinc alátámasztás és a test kellő vonalkövetésének megléte kiemelt szempont a matracoknál. A hideghab matracok, Memoryfoam, biomatracok, rugós és vakuum matracok azért lettek kifejlesztve, hogy az alvás közbeni pihenést  magasabb szintre emeljék. A matrac típusok között minden korosztály megtalálja a számára megfelelő darabot, legyen szó akár a legkisebbekről, hiszen az antibakteriális, könnyen cserélhető huzatú gyerekmatracok kialakítása is maximálisan a picik érdekeit szolgálja. Minden matracot úgy alkottak meg, hogy összetételüknél fogva biztosítsák a kedvező szellőzést. Alváskomfortját egyéb felépítésbeli tényezőkkel is növelheti, tekintse meg a Zafír Bútor matrac kínálatot!

 

További információk

méretek

80×200 , 90×200 , 140×200 , 160×200 , 180×200

magasság

15 cm

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Be the first to review “Zafir Comfort memóriahabos matrac”

*