Zafir Elit memóriahabos matrac

Akció!

Zafir Elit memóriahabos matrac

Legolcsóbb: 69.700Ft 48.000Ft

Zafir Elit Memóriahabos matrac

17 cm magas memory matrac. 6 cm extrasűrűségű memory hab, az alátámasztás 10 cm hideghab. Levehető mosható GREENFIRST szövettel. A GREENFIRST hypoallergen, mosható, természetes szálakból készített szövet, tökéletes higiéniát biztosít. Tetszőleges méretben rendelhető.

 

10 év garanciacsak rendelésrenormál teherbírás
Clear selection
  • Leírás
    Leírás
  • További információk
    További információk
  • Vélemények (0)
    Vélemények (0)

Termékleírás

Zafir Elit Memóriahabos matrac

A memóriahab modern technológiával készülő emlékező hab. Az ilyen típusú matracok fejlesztése új szegmenst nyitott a matrac iparban. A memóriahabos matrac napjainkban már az egyik legkapósabb termékek közé tartozik. A memory foam matracoknak több kialakítása létezik. A memóriahab rétegek vastagsága változó lehet az egyes matracok felszínén. Ezen matracok kialakítása lehet egyoldalas (nem forgathatóak), illetve kétoldalas (forgatható). A fekhely minőségét a memóriahab vastagságán kívül még a hab sűrűségével is változtathatják. A gyártók széles típusválasztékból válogathatnak a különböző keménységű memóriahabok között. Az emlékező hab hő hatására lágyul, az emberi testhőmérsékleten nyeri el az ideális állapotát. Ilyenkor felveszi a rajta fekvő test pontos formáját, így támasztva alá azt teljes felületén. A memóriahabos matrac hőtartó képessége miatt, folyamatos, meleg érzetet biztosít. Tekintse meg Memóriahabos matracaink teljes kínálatát!

 

A Zafír Bútor matracai anatómiailag támasztják a testet, mellyel elősegítik a test ideális pihentetését alvás közben. A stabil, de rugalmas gerinctámasztás és a test kellő vonalkövetése rendkívül fontos szempont a matracoknál. A biomatracok, hideghab matracok, Memoryfoam, rugós és vakuum matracok azért lettek kifejlesztve, hogy magasabb szintre emeljék az alvás közbeni pihenést. A típusok között bármely korosztály megtalálja a számára megfelelő matracot, legyen szó akár a legkisebbekről, hiszen az antibakteriális, könnyen cserélhető huzatú gyerekmatracok kialakítása is maximálisan a picik érdekeit szolgálja. Minden matracot úgy alkottak meg, hogy összetételüknél fogva biztosítsák a kedvező szellőzést. Alváskomfortját egyéb felépítésbeli tényezőkkel is növelheti, tekintse meg a Zafír Bútor matrac kínálatot!

 

További információk

méretek

80×200 , 90×200 , 140×200 , 160×200 , 180×200

magasság

17 cm

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Be the first to review “Zafir Elit memóriahabos matrac”

*