Anatoflex Comfort Sleep Classic vákuum matrac

55.080Ft123.570Ft

Anatoflex Comfort Sleep Classic vákuum matrac

A három különböző vastagságban gyártott Anatoflex Comfort Sleep Classic egyesíti a funkcionalitást és a hagyományt. A matrac nagy sűrűségű, alaktartó magrésze komfortos alátámasztást nyújt a fekvő testnek. A merinói gyapjú fekvőfelület télen kellemes meleget biztosít, a matrac pamutos nyári oldala pedig hűvös érzetet nyújt. A beépített szellőzők gondoskodnak a megfelelő légcseréről, így a matrac télen-nyáron friss marad.

Fekvőfelület: közepesen kemény

Magasság: 14/16/20 cm

Felső súlyhatár: 110/130/140 kg (matracmagasságtól függően)

Huzat típusa: fix

Garancia: 2+10 év

Kiürítés
Cikkszám: N/A Kategória: Címkék: , ,

Leírás

Anatoflex Comfort Sleep Classic vákuum matrac

Hideghabok érzékelhetően növelik a fekvőfelületek komfortját. Messzemenően jobban követik a test körvonalait, mint a korábban megszokott matracipari alapanyagok. A gyártástechnológiából és a speciális cellaszerkezetből adódóan a hideghabok kiemelkedően rugalmasak és a hagyományosnál nagyobb alátámasztó erővel rendelkeznek, ezáltal a fekvőfelületen a nyomáseloszlás a lehető legoptimálisabb. Ez hosszantartó igénybevétel esetén sem okoz kifáradást. Az anyag sűrűség és keménység eloszlása bármely más anyaggal összehasonlítva a leghomogénebb. A hideghabokból gyártott matracmagok millió számra tartalmaznak mikroszkopikus csatornákat. Ezek a nagyon vékony csövek illetve csőhálózatok biztosítják a tökéletes ventillációt és a hatékony nedvességelvezetést, ezáltal tovább növelve a matracok komfortját és élettartamát optimálissá téve az alvás mikroklímáját. A hideghabok az összenyomás során kevesebb energiát nyelnek el, mint a hagyományos habok, koncentrált energiaelnyelő képességgel rendelkeznek, ezáltal biztosítják az optimális nyomáseloszlást, ami javítja a fekvés komfortját és matrac tartósságát. Ez biztosítja a hosszú távú kifáradás mentes pihentető alvást. A hideghabok pontrugalmasságukból adódóan egyesítik a független és oldalirányú támasztást, ezáltal optimálisan egyesítik a támasztóerőt és a lágyságot. A nagyrugalmasság és a megnövelt támasztó hatás miatt a legalkalmasabb anyagok a matracipar számára. A felhasználó kellemes közérzetét az is biztosítja, hogy nincs besüppedés, ki gödrösödés és a párnázó anyagra visszavezethető hátfájás. A fárasztási és más vizsgálatok is igazolják miszerint a hideghabok intenzív használat esetén is kisebb deformációt szenvednek el, mint a többi matraciparban használt anyag.

A Zafír Bútor matracai anatómiailag támasztják a testet, mellyel elősegítik a test ideális pihentetését alvás közben. A stabil, de rugalmas gerinctámasztás és a test kellő vonalkövetése rendkívül fontos szempont a matracoknál. A biomatracok, hideghab matracok, Memoryfoam, rugós és vakuum matracok azért lettek kifejlesztve, hogy magasabb szintre emeljék az alvás közbeni pihenést. A típusok között bármely korosztály megtalálja a számára megfelelő matracot, legyen szó akár a legkisebbekről, hiszen az antibakteriális, könnyen cserélhető huzatú gyerekmatracok kialakítása is maximálisan a picik érdekeit szolgálja. Minden matracot úgy alkottak meg, hogy összetételüknél fogva biztosítsák a kedvező szellőzést. Alváskomfortját egyéb felépítésbeli tényezőkkel is növelheti, tekintse meg a Zafír Bútor matrac kínálatot!

 

 

További információk

méretek

80×200, 90×200, 140×200, 160×200, 180×200

magasság

16, 18, 20

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Anatoflex Comfort Sleep Classic vákuum matrac” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket karakterrel jelöltük