Baby Kokos 6 matrac gyerekeknek

19.930Ft34.770Ft

 Baby Kokos 6 gyerekmatrac

A Baby Kokos 6 kókuszmatrac kevésbé süppedős a szabad légzés és a szabadabb mozgás érdekében. A fekvőfelülete kialakításban, illetve a gerincoszlop által igényelt keménységben készülnek. Egyedi méretben is rendelhető mindegyik modell amely könnyen levehető és tisztítható huzatba kerül! A Baby Kokos 6 gyerekmatrac magját latexszált kókuszrostlap alkotja. Ez kellően stabil és rugalmas alátámasztást biztosít. Az antiallergén burkolóanyag a választott huzattal együtt növeli az alváskomfortot.

Huzat típusa: EVO-kid steppelt -levehető, cipzáras, mosható

Garancia: 2+6 év

 

Kiürítés
Cikkszám: N/A Kategóriák: , Címkék: ,

Leírás

Baby Kokos 6 gyerekmatrac

alapanyaga  latexszált kókusz. Nevét azért kapta, mert a kész, táblásított kókusz lapok teteje és alja folyékony natúr latex-el van átitatva, amely egyfajta ragasztóanyagként működik. A kókusztáblák elkészítéséhez a kókuszdiót tovább a kókuszpálma háncsát használják fel. A kikészített kókuszt folyékony latex-el kellősítik. A latex megszilárdul, és ennek köszönhetően létrejön az egybefüggő, de rugalmas kókusz lap. A megfelelő tartás biztosítására a matracban található kókusztömb felelős.

Mint ahogy a kókuszmatracok esetében, úgy a Zafír Bútor további termékeinél is kiemelkedően fontos, hogy a matrac anatómiailag támassza alá a testet, mellyel elősegítik a test ideális pihentetését alvás közben. A stabil és rugalmas gerinctámasztás rendkívül fontos szempont a matracoknál. A hideghab matracok, biomatracok, memóriahabos, rugós és vákuum matracok azért lettek kifejlesztve, hogy emeljék az alvás közbeni pihenés színvonalát. A típusok között bármely korosztály megtalálja a számára megfelelő matracot, legyen szó akár a legkisebbekről, hiszen az antibakteriális, könnyen cserélhető huzatú gyerekmatracok kialakítása is maximálisan a picik érdekeit szolgálja. Minden matracot úgy alkottak meg, hogy összetételüknél fogva biztosítsák a kedvező szellőzést. Alváskomfortját egyéb felépítésbeli tényezőkkel is növelheti, tekintse meg a Zafír Bútor matrac kínálatát!

 

 

További információk

Méretek 8 cm
méretek

60×120, 70×120, 70×140, 80×160, 90×200

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Baby Kokos 6 matrac gyerekeknek” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket karakterrel jelöltük