Baby Kokos 9 matrac gyerekeknek

24.700Ft45.470Ft

Baby Kokos 9 gyerekmatrac

a szabad légzés és a szabadabb mozgás érdekében kevésbé süppedős. A Byby Kokos 9 kókuszmatrac gyerekeknek speciális fekvőfelülete kialakításban, illetve a gerincoszlop által igényelt keménységben készülnek. Akár egyedi méretben is rendelhető!  Mindegyike könnyen levehető és tisztítható huzatba kerül! A Baby Kokos 9 kókusz gyerekmatrac magját egy latexszált kókuszrostlap alkotja, ez kellően stabil, de mégis rugalmas alátámasztást biztosít. Az antiallergén burkolóanyag a választott huzattal együtt növeli az alváskomfortot.

Huzat típusa: EVO-KID seppelt -levehető, cipzáras, mosható

Garancia: 2+6 év

 

Kiürítés
Cikkszám: N/A Kategóriák: , Címkék: ,

Leírás

Baby Kokos 9 kókusz gyerekmatrac

alapanyaga  latexszált kókusz. Nevét azért kapta, mert a kész, táblásított kókusz lapok teteje és alja folyékony natúr latex-el van átitatva, amely egyfajta ragasztóanyagként működik. A kókusztáblák elkészítéséhez a kókuszdiót, illetve a kókuszpálma háncsát használják fel. A kikészített kókuszt folyékony latex-el kellősítik. A megszilárdult latexnek köszönhetően jön létre az egybefüggő kókuszlap. A matracban a megfelelő tartás biztosításáért a kókusztömb felel.

 

A Zafír Bútor kókuszmatracai csak úgy mint a többi terméke anatómiailag támasztják alá a testet, így segítik elő test ideális pihentetését alvás közben. A stabil, de rugalmas gerinctámasztás és a test kellő vonalkövetése rendkívül fontos szempont. A hideghab matracok, biomatracok, Memoryfoam, vákuum és rugós matracok azért lettek kifejlesztve, hogy emeltebb szintre fejlesszék az alvás közbeni pihenést. A matrac típusok között bármely korosztály megtalálja a számára megfelelő matracot. Az antibakteriális, könnyen cserélhető huzatú gyerekmatracok kialakítása maximálisan igazodik a picik érdekeihez. Minden matracot összetételüknél fogva úgy alakítottak ki, hogy biztosítsák a kedvező szellőzést. Tekintse meg a Zafír Bútor matrac kínálatát!

 

 

További információk

Méretek 11 cm
méretek

60×120, 70×120, 70×140, 80×160, 90×200

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Baby Kokos 9 matrac gyerekeknek” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket karakterrel jelöltük