Baby Natur matrac gyerekeknek

27.759Ft43.529Ft

Baby Natur gyerekmatrac

magrésze a latexszált kókuszlap mellett gumilatex réteget is tartalmaz, így az anatómiailag helyes, stabil alátámasztás mellett kiváló rugalmassággal is bír a matrac. A Baby Natur gyerekmatracok fekvőfelülete kialakításban, illetve a gerincoszlop által igényelt keménységben készülnek. A szabad légzés és a szabadabb mozgás érdekében kevésbé süppedős. Akár egyedi méretben is rendelhető matracmodellek mindegyike könnyen levehető és tisztítható huzatba kerül! Az alváskomfortot növeli az antiallergén burkolóanyag a választott huzattal együtt.

Huzat típusa: EVO-kid steppelt -levehető, cipzáras, mosható

Választható huzattípusok: STEPPELT VÁSZON, EVO, FUNY

Garancia: 2+6 év

 

Kiürítés
Cikkszám: N/A Kategóriák: , Címkék: ,

Leírás

Baby Natur matrac

alapanyaga  latexszált kókusz és gumilatex. Nevét azért kapta, mert a kész, táblásított kókusz lapok teteje és alja folyékony natúr latex-el van átitatva, amely egyfajta ragasztóanyagként működik. A kókusz táblák elkészítéséhez a kókuszdiót, vagyis a kókuszpálma háncsát használják fel. A kikészített kókuszt folyékony latex-el kellősítik. A latex megszilárdul, és ennek köszönhetően megvalósul az egybefüggő, de rugalmas kókuszlap. A kókusztömb illetékes a matracban a megfelelő tartás biztosítására. A nagyobb rugalmasság végett a Baby Natur gyerekmatrac alja gumilatex réteget kapott.

A Baby Nature kókuszmatrac a testet anatómiailag támasztja, így elősegítik a test ideális pihentetését alvás közben. A stabil, de rugalmas gerinctámasztás és a test kellő vonalkövetése kiemelkedően fontos szempont a matracoknál. A biomatracok, hideghab matracok, Memoryfoam, rugós és vákuum matracok azért lettek kifejlesztve, hogy magasabb szintre emeljék az alvás közbeni pihenést. A típusok között bármely nemzedék megtalálja a számára megfelelő matracot, legyen szó akár a legkisebbekről, hiszen az antibakteriális, könnyen cserélhető huzatú gyerekmatracok kialakítása is maximálisan a picik érdekeit szolgálja. Minden matracot aszerint alkottak meg, hogy összetételüknél fogva biztosítsák a megfelelő szellőzést. Alváskomfortját egyéb felépítésbeli tényezőkkel is fokozhatja, tekintse meg a Zafír Bútor matrac kínálatot!

 

További információk

Méretek 8 cm
méretek

60×120, 70×120, 70×140, 80×160, 90×200

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Baby Natur matrac gyerekeknek” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket karakterrel jelöltük