Memory Duo Cool

74.900Ft147.800Ft

Memory Duo Cool

4 az 1-ben matrac magját eltérő sűrűségű AirPur hideghab alkotja a felső és alsó részén, melyet kedvére forgathat a levehető huzatban. Ideális választás eltérő keménységet igénylő pároknak. Dupla matrac huzatban kérésre külön 2 darabban szállítjuk a forgathatóság végett. A huzatban 2 cm memória hab van steppelve a még magasabb komfort érzethez. Kíválóan alkalmazkodik a testhez és megfelelő ortopédiai alátámasztást biztosít.

A huzat Cool Sensation 3D szellőzővel ellátott, amely gondoskodik a matracmag folyamatos szellőzéséről. Levehető, mosható. Előrefizetés mellett ingyenes szállítás 3 nap alatt.

Összetevők:

  • 9 cm AirPur 26 kg/mk
  • 9 cm AirPur 32 kg/mk
  • 2 cm memory a huzatba steppelve

Adatok:

  • magasság: 22 cm
  • súlyhatár: 150 kg
  • garancia: 10 év
  • szállítás: 72 óra

 

Kiürítés

Leírás

Memory Duo Cool

Ezt a matracunkat elsősorban azoknak ajánljuk, akik eltérő keménységű matracot igényelnek, mindazon által egy matrachuzaton belül.

Kérésére, dupla matrac esetében kettő darabban szállítjuk a matrac mag részét egy egységes huzaton belül. Így lehetősége adódik a megfelelő eltérő keménység kialakítására.

Amennyiben nem az eltérő keménység elérése a cél, úgy a Memory Duo Cool vásárlása esetén négy féle komfortfokozatot tud kialakítani, azáltal, hogy a huzatban megfordítja a matracmagot.

Nincs más feladata, mint kattintson ide,  kérje e-mailban a megfelelő méretű matracot és 48 órán belül a futár szolgálat kiszállítja azt Önnek, valamint az ajándék memoryfoam párnát.

További információk

méretek

80×200, 90×200, 140×200, 160×200, 180×200

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Memory Duo Cool” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket karakterrel jelöltük