MONA zsákrúgós matrac

58.300Ft134.100Ft

Teljesen ortopedikus, 7 zónás, félkemény, táskarugós + HD PU matrac. A táskarugós rendszerek nagy előnye a magas pontrugalmasság, az egymástól független rugózási komfort, a kiváló formakövetés illetve alátámasztás, valamint a hangtalan rugózás.  A táskarugó tulajdonságainak köszönhetően a matrac követi a test természetes vonalát, a nyomáscsökkentőknek köszönhetően pedig, nyugodt, pihentető alvást biztosít. Két oldalas, egyik oldalon 4 cm, másik oldalon 2 cm vastag habréteg található. 30 °C-on mosható Tencel szövete minden higiéniai előírásnak megfelel.Tencel a textil kozmetikum: Bőrmegújító, Fiatalító, Ránctalanító és fiatalító, Javítja a bőr rugalmasságát, A sejteket regenerálódásra készteti, Hűsítő, selymes hatású, Vakum csomagolással szállítjuk.  Terhelhetőség: 120 kg  Magasság: 24 ± 1 cm. Az árak szállítással együtt értendők. Szállítás határidő 3 nap.

Kiürítés

Leírás

Természetes, Környezet barát, Baktérium sztatikus, Mosható  Baktérium sztatikus működés – a Tencel szálak megkötik a baktériumokat megakadályozva a szaporodásukat és csökkentik a fertőzést.

Tencel®  Mi is a Tencel pontosan? Az eukaliptusz fából (cellulózból) készült fonal. A Tencel az első újra hasznosítható szál, mely ugyanolyan erős, mint a vegyi szálak, mind emellett környezetbarát. Röviden, a Tencel ® szövet tartósan megőrzi formáját, miközben puha, mint a selyem, és hideg, mint a vászon.  A Tencel fonala szerkezetét a rengeteg apró szálnak köszönheti. Ezáltal tud több nedvességet felvenni, jól mosható és mennyei érzés hozzáérni. A fonal levegős, lélegző minősége által sokkal könnyebben szellőzik. A Tencel 50 %-al magasabb szelektív nedvszívó képességgel rendelkezik, mint a többi szövet: elszívja az alvás közben keletkező párát, de a test szükséges nedvesség tartalmát megőrzi.

A baktériumok szaporodása a különféle szövetekben:

A Tencel megakadályozza a baktériumok szaporodását, mindenféle kémiai adalékanyag hozzáadása nélkül. (A szintetikus szálakban 2000-szer jobban szaporodnak a baktériumok, mint a Tencel fonalában.)

Gyakran nevezik úgy:

A textil kozmetikum:

–       Bőrmegújító

–       Fiatalító

–       Ránctalanító és fiatalító

–       Javítja a bőr rugalmasságát

–       A sejteket regenerálódásra készteti

–       Hűsítő, selymes hatású

Mindezen tulajdonságai miatt a lehető legkomfortosabb alvás minőséget biztosítja.

További információk

méretek

80×200, 90×200, 140×200, 160×200, 180×200

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„MONA zsákrúgós matrac” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket karakterrel jelöltük