Nobile 3K hideghab matrac

108.900Ft240.900Ft

Kettő az egyben! A matrac két oldalának eltérő keménysége lehetővé teszi a variálhatóságot, a puhább vagy keményebb fekhely kialakítását. A beépített kókuszrétegnek köszönhetően a komfortrétegek a megfelelő gerincalátámasztáshoz kellő tartással rendelkeznek.

Fekvőfelület: puha és közepesen kemény

Magasság: 17 cm

Felső súlyhatár: 130 kg

Huzat típusa: levehető, 4 oldalon cipzáras, mosható

Választható huzatokról többet itt:

Garancia: 2+10 év

Kiürítés

Leírás

Nobile 3K hideghab matrac

Hideghabok növelik a fekvőfelületek komfortját. Sokkal jobban követik a test körvonalait, mint a korábban megszokott matracipari alapanyagok. A speciális cellaszerkezetből és gyártástechnológiából adódóan a hideghabok kiemelkedően rugalmasak és a hagyományosnál nagyobb alátámasztó erővel rendelkeznek, ezáltal a fekvőfelületen a nyomáseloszlás a lehető legoptimálisabb. Ez hosszan tartó igénybevétel esetén sem okoz kifáradást. Az anyag sűrűség és keménység eloszlása bármely más anyaggal összehasonlítva a leghomogénebb. A hideghabokból gyártott matracmagok millió számra tartalmaznak mikroszkopikus csatornákat. A tökéletes ventilációt és a hatékony nedvességelvezetést ezek a nagyon vékony csövek illetve csőhálózatok biztosítják, ezáltal tovább növelve a matracok komfortját és élettartamát optimálissá téve az alvás mikroklímáját. A hideghabok az összenyomás során kevesebb energiát nyelnek el, mint a hagyományos habok, koncentrált energiaelnyelő képességgel rendelkeznek, ezáltal biztosítják az optimális nyomáseloszlást, ami javítja a fekvés komfortját és matrac tartósságát. Ez biztosítja a hosszú távú kifáradás mentes pihentető alvást. A hideghabok pontrugalmasságukból adódóan egyesítik a független és oldalirányú támasztást, ezáltal optimálisan egyesítik a támasztóerőt és a lágyságot. A nagy rugalmasság és a megnövelt támasztó hatás miatt a legalkalmasabb anyagok a matracipar számára. A kellemes közérzetet az is biztosítja, hogy nincs besüppedés, kigödrösödés és a párnázó anyagra visszavezethető hátfájás. A fárasztási és más vizsgálatok is azt igazolják hogy a hideghabok intenzív használat esetén is kisebb deformációt szenvednek el, mint a többi matraciparban használt anyag.

A hideghab matracok, biomatracok, Memoryfoam, rugós és vákuum matracok azért lettek kifejlesztve, hogy magasabb szintre emeljék a pihentető alvást. A Nobile 3K hideghab matrac elősegítik a test ideális pihentetését alvás közben. A stabil, de rugalmas gerinctámasztás és a test kellő vonalkövetése rendkívül fontos szempont a matracoknál. A típusok között bármely korosztály megtalálja a számára megfelelő matracot, legyen szó akár a legkisebbekről, hiszen az antibakteriális, könnyen cserélhető huzatú gyerekmatracok kialakítása is maximálisan a picik érdekeit szolgálja. Minden matracot úgy alkottak meg, hogy összetételüknél fogva biztosítsák a kedvező szellőzést. Alváskomfortját egyéb felépítésbeli tényezőkkel is növelheti, tekintse meg a Zafír Bútor matrac kínálatot!

 

 

További információk

Méretek 17 cm
méretek

80×200, 90×200, 140×200, 160×200, 180×200

szövetek

Sanitized, Silver, Tencel, SmartClima

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Nobile 3K hideghab matrac” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket karakterrel jelöltük