Akció!

Relax Memory 2 memóriahabos matrac

72.100Ft204.300Ft

A Relax Memory 2 memóriahabos matrac továbbfejlesztett változat. Közép kemény, az emlékezőhab matrac komfort élményét az ortopédikus habból és latexált kókuszból összekombinált dinamikus magrész biztosítja. A választható matracszövet, levehető, 4 oldalon cipzáras, mosható.

 

Kiürítés

Leírás

Relax Memory 2 memory matrac

A memory foam egy új fejlesztésű matrac. A memory habot nem csak ágybetétek készítésére használják. Fejlesztésének eredeti célja sem a matracgyártás volt. Mindazon által a matracok fejlesztésében új szegmenst nyitott. A memory matrac mára az egyik legkeresettebb terméktípus. Több féle memory matrac létezik. A memory rétegek vastagsága változok a matracok felszínén. Ezek a matracok egyoldalasak (nem forgathatóak, hiszen a matracnak csak az egyik oldalán található memory réteg) Az sem mindegy, milyen sűrűségű memory hab kerül beépítésre. Több féle keménységű memory habot használnak a gyártók. A memory matrac hő növekedésre lágyul. Az emberi testhőmérsékletén ideális állapotú. Ekkor a memory matrac felveszi a belesüppedő test formáját, mintha gipszbe öntötték volna. A memory matrac tartja a test hőmérsékletet, meleg érzetet biztosít.

A Zafír Bútor matracai anatómiailag támasztják a testet, mellyel elősegítik a test ideális pihentetését alvás közben. A stabil, de rugalmas gerinctámasztás és a test kellő vonalkövetése rendkívül fontos szempont a matracoknál. A biomatracok, hideghab matracok, Memoryfoam, rugós és vakuum matracok azért lettek kifejlesztve, hogy magasabb szintre emeljék az alvás közbeni pihenést. A típusok között bármely korosztály megtalálja a számára megfelelő matracot, legyen szó akár a legkisebbekről, hiszen az antibakteriális, könnyen cserélhető huzatú gyerekmatracok kialakítása is maximálisan a picik érdekeit szolgálja. Minden matracot úgy alkottak meg, hogy összetételüknél fogva biztosítsák a kedvező szellőzést. Alváskomfortját egyéb felépítésbeli tényezőkkel is növelheti. Tekintse meg Memóriahabos matracaink teljes kínálatát!

 

További információk

Méretek 20 cm
méretek

80×200, 90×200, 140×200, 160×200, 180×200

szövetek

EVO 2Z, EVO 3D 4Z, Aloe RD 4Z, Silver RD 4Z

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Relax Memory 2 memóriahabos matrac” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket karakterrel jelöltük