Relax Memory memóriahabos matrac

89.350Ft224.480Ft

A Relax Memory memóriahabos matrac a kókuszrétegeknek köszönhetően kifejezetten kemény fekvőhely. A memory hab komfortréteg gondoskodik a lágyságról és a latexált kókuszlapokból összeállított magrész pedig a gerinc számára előnyös, rugalmas alázámasztást biztosítja. Választható matracszövet,  levehető, 4 oldalon cipzáras, mosható.

Szállítás:1-2 hét

Kiürítés

Leírás

Relax Memory memory matrac

A memory foam egy új fejlesztésű matrac. A memory habot nem csak ágybetétek készítésére használják. Fejlesztésének eredeti célja sem a matracgyártás volt. Mindazon által a matracok fejlesztésében új szegmenst nyitott. A memory matrac mára az egyik legkeresettebb terméktípus. Több féle memory matrac létezik. A memory rétegek vastagsága változok a matracok felszínén. Ezek a matracok egyoldalasak (nem forgathatóak, hiszen a matracnak csak az egyik oldalán található memory réteg) Az sem mindegy, milyen sűrűségű memory hab kerül beépítésre. Több féle keménységű memory habot használnak a gyártók. A memory matrac hő növekedésre lágyul. Az emberi testhőmérsékletén ideális állapotú. Ekkor a memory matrac felveszi a belesüppedő test formáját, mintha gipszbe öntötték volna. A memory matrac tartja a test hőmérsékletet, meleg érzetet biztosít.

A Zafír Bútor matracai anatómiailag támasztják a testet, mellyel elősegítik a test ideális pihentetését alvás közben. A stabil, de rugalmas gerinctámasztás és a test kellő vonalkövetése rendkívül fontos szempont a matracoknál. A biomatracok, hideghab matracok, Memoryfoam, rugós és vakuum matracok azért lettek kifejlesztve, hogy magasabb szintre emeljék az alvás közbeni pihenést. A típusok között bármely korosztály megtalálja a számára megfelelő matracot, legyen szó akár a legkisebbekről, hiszen az antibakteriális, könnyen cserélhető huzatú gyerekmatracok kialakítása is maximálisan a picik érdekeit szolgálja. Minden matracot úgy alkottak meg, hogy összetételüknél fogva biztosítsák a kedvező szellőzést. Alváskomfortját egyéb felépítésbeli tényezőkkel is növelheti, tekintse meg a Zafír Bútor memóriahab matrac kínálatát!

 

 

További információk

Méretek 19 cm
méretek

80 x 200, 90 x 200, 140 x 200, 160 x 200, 180 x 200

szövetek

EVO-2Z, EVO 3D-4Z, ALOE 3D-4Z, Silver 3D-4Z

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Relax Memory memóriahabos matrac” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket karakterrel jelöltük