Sabata Comfort gumifüles ágyvédő

5.900Ft15.400Ft

Sabata Comfort Vízhatlan Steppelt ágyvédő
Anyaga: Sabata Comfort
(alsó rétege vízhatlan PVC filmréteg, felső rétege finom fehér kelme, töltete 100gr/nm poliészter)A termék alapanyaga ultrahangos steppeléssel ellőátott szövet, mely a különleges eljárásnak köszönhetően steppelt, de ugyanakkor teljesen vízhatlan felületet biztosít a készterméknek, viszont fordított irányban a vízpárákat átengedi. Könnyen kezelhető és a természetes. Igen strapabíró, vasalásmentes ágyvédelmi eszköz, mely a kényelmi. és vízzáró matracvédő termékek tulajdonságait nagyszerűen ötvözi. A vízhatlan steppelt ágyvédő 4 sarkán harántirányban elhelyezett gumifülek segítségével rögzíthető a matrachoz, ezáltal megakadályozza az elmozdulást, még nagy igénybevétel esetén is.

Hosszú élettartamú és könnyen kezelhető 60° C-on mosható, vasalást nem igénylő és magas komfortfokozatú termék. Ez a termékcsalád az egészséges megoldás minden folyékony szennyeződéssel szemben, az igen drága matracok élettartamát többszörösére növeli! Ezt a terméket, kisgyermekek illetve időskori fekvőbetegek részére egyaránt alánljuk.
Kiürítés
Cikkszám: N/A Kategória:

Leírás

Sabata Comfort termékcsaládunk alapanyaga különleges, 21. századi technológiát idéző utlrahangos steppeléssel készült textília. Felső rétege fehér, kiemelkedően puhamikroszálas szövet, alsó rétege PVC filmréteg, mely vízzáró réteget biztosít a termékcsaládnak. Töltete: poliészter. Egyedi érzést biztosít használójának, hiszen kényelmi- és vízhatlan matracvédők jótékony funkcióit nagyszerűen ötvözi, így minden igényt kielégít. Speciális technológiának köszönhetően míg az egyik oldalról a nedvességet nem engedik át, a másik oldalról átengedik a levegőt (jó légáteresztő képességûek), így az alatta levő matrac a vízzárósság ellenére is megfelelően képes szellőzni.
65°C-on mosható, légáteresztő. A felső kelme speciális sűrű szövéstechnológiájánal köszönhetően antiallergén termék. Vízhatlan és biztonságos és kényelmes ágyazást biztosít, védi az ágyat ás a matracot a folyékony szennyeződések ellen. Használata tökéletes komfortérzést és ágy-higiéniát biztosít, az egyszerű és elmozdulásmentes rögzítésnek köszönhetően. Forgódobos szárítóban szárítható. Fehérítővel kezelni, vegytisztítani és vasalni tilos.

További információk

méretek

60×120, 70×140, 80×160, 80×190, 80×200, 90×200, 100×200, 120×200, 140×200, 160×200, 180×200, 200×200