Sirius Maxi hideghab matrac

108.900Ft240.900Ft

A hideghab matrackínálat legrobosztusabb tagjaként a Sirius Maxi hideghab matrac az átlagosnál nagyobb méretekkel rendelkező felhasználók számára készült. Az eltérő érzetet biztosító hideghab fekvőfelületek között elhelyezett, tömörített kókuszrost lap az átlagosnál jóval stabilabb, ugyanakkor mégis rugalmas alátámasztást biztosít a gerincnek. A speciális hullámkókusz magrésznek köszönhetően a SIRIUS MAXI hideghab matrac kiválóan használható együtt állítható lécesbetétekkel.

Fekvőfelület: kemény és közepesen kemény

Magasság: 22 cm

Felső súlyhatár: 145 kg

Huzat típusa: levehető, 4 oldalon cipzáras, mosható

Választható huzattípusok: Választható huzatokról többet itt:

Garancia: 2+10 év

Kiürítés

Leírás

Sirius Maxi hideghab matrac

Hideghabok érzékelhetően növelik a fekvőfelületek komfortját. Messzemenően jobban követik a test körvonalait, mint a korábban megszokott matracipari alapanyagok. A speciális cellaszerkezetből és gyártástechnológiából adódóan a hideghabok kiemelkedően rugalmasak és a hagyományosnál nagyobb alátámasztó erővel rendelkeznek, ezáltal a fekvőfelületen a nyomáseloszlás sokkal legoptimálisabb. Ez köszönhetően hosszan tartó igénybevétel esetén sem okoz kifáradást. Az anyag keménység és sűrűség eloszlása bármely más anyaggal összehasonlítva a leghomogénebb. A hideghabokból gyártott matracmagok millió számra tartalmaznak mikroszkopikus csatornákat. Ezek a nagyon vékony csövek illetve csőhálózatok biztosítják a nedvességelvezetést és a tökéletes ventilációt, ezáltal tovább növelve a matracok komfortját és élettartamát optimálissá téve az alvás mikroklímáját. A hideghabok az összenyomás során kevesebb energiát nyelnek el, mint a hagyományos habok, koncentrált energiaelnyelő képességgel rendelkeznek, ezáltal biztosítják az optimális nyomáseloszlást, ami javítja a fekvés komfortját és matrac tartósságát. Ez biztosítja a hosszú távú kifáradás mentes pihentető alvást. A hideghabok pontrugalmasságukból adódóan egyesítik a független és oldalirányú támasztást, ezáltal optimálisan egyesítik a támasztóerőt és a lágyságot. A nagy rugalmasság és a megnövelt támasztó hatás miatt a legalkalmasabb anyagok a matracipar számára. A felhasználó kellemes közérzetét biztosítja, hogy nincs besüppedés, kigödrösödés és a párnázó anyagra visszavezethető hátfájás. A hideghabok intenzív használat esetén is kisebb deformációt szenvednek el, mint a többi matraciparban használt anyag. Ezt a fárasztási és más vizsgálatok is igazolják.

Sirius Maxi hideghab matrac csak úgy mint a Zafír Bútor matracai anatómiailag támasztják alá a testet, így segítvén elő a test ideális pihentetését alvás közben. A stabil, de rugalmas gerinctámasztás és a test kellő vonalkövetése rendkívül fontos szempont a matracoknál. A biomatracok, hideghab matracok, Memoryfoam, rugós és vákuum matracok azért lettek kifejlesztve, hogy magasabb szintre emeljék az alvás közbeni pihenést. A típusok között bármely korosztály megtalálja a számára megfelelő matracot, legyen szó akár a legkisebbekről, hiszen az antibakteriális, könnyen cserélhető huzatú gyerekmatracok kialakítása is maximálisan a picik érdekeit szolgálja. Minden matracot úgy alkottak meg, hogy összetételüknél fogva biztosítsák a kedvező szellőzést. Tekintse meg a Zafír Bútor matrac kínálatot és növelje alváskomfortját!

 

 

További információk

Méretek 22 cm
méretek

80×200, 90×200, 140×200, 160×200, 180×200

szövetek

Sanitized, Silver, Tencel, SmartClima

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Sirius Maxi hideghab matrac” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket karakterrel jelöltük