Vegas Viscool Memory

92.400Ft185.000Ft

Vegas Viscool Memory

egy új fejlesztésű táskarúgós matrac. A matractest ortopédikus kialakítású táskarúgó, ami azt jelenti, hogy különböző erősségű rúgók helyezkednek el a matracban az igénybevételhez igazodva. A Vegas Viscool Memory matrac 27 cm magas. A táskarúgók felett 2 cm heterogén hab teherelosztó réteg van. A matrac forradalmian nagyszerű felső rétege 4 cm Viscool Memory hab rétegből áll. A Viscool Memoryt a nanotechnologiának köszönhetjük. A Viscool Memory elnyeli a felesleges testhőt és kiáramoltatja a matracból. Ez a nyitott pórusú hab az alvás időszaka alatt elvezeti a felesleges hőt és nedvességet, frissítő hatását egész éjszaka élvezhetjük. A GREENFIRST hypoallergen, mosható, természetes szálakból készített szövet, tökéletes higiéniát biztosít.

Kiürítés

Leírás

Vegas Viscool Memory

zsákrúgós matrac. A zsákrúgó és a memory hab kombinációjából egy kíváló matrac állt elő. Pontelasztikus teherelosztásának köszönhetően ott süpped, ahol szükséges, ezáltal egyenletes alátámasztást biztosít, az eredmény pihentető alvás! 10 év garanciával! Bármely méretben rendelhető!

A Zafír Bútor matracai anatómiailag támasztják a testet, mellyel elősegítik a test ideális pihentetését alvás közben. A stabil, de rugalmas gerinctámasztás és a test kellő vonalkövetése rendkívül fontos szempont a matracoknál. A biomatracok, hideghab matracok, Memoryfoam, rugós és vakuum matracok azért lettek kifejlesztve, hogy magasabb szintre emeljék az alvás közbeni pihenést. A típusok között bármely korosztály megtalálja a számára megfelelő matracot, legyen szó akár a legkisebbekről, hiszen az antibakteriális, könnyen cserélhető huzatú gyerekmatracok kialakítása is maximálisan a picik érdekeit szolgálja. Minden matracot úgy alkottak meg, hogy összetételüknél fogva biztosítsák a kedvező szellőzést. Alváskomfortját egyéb felépítésbeli tényezőkkel is növelheti, tekintse meg a Zafír Bútor matrac kínálatot!

További információk

méretek

80×200, 90×200, 140×200, 160×200, 180×200

magasság

27 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Vegas Viscool Memory” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket karakterrel jelöltük