Wellness Hard memóriahabos matrac

78.600Ft157.200Ft

A Wellness Hard memória matrac közép kemény fekvő felületet biztosít. A 4 cm memoryfoam kényelmi réteg biztosítja a matrac lágyságát. A két réteg kaktusz szolgáltatja a matrac keménységét. A matrac szövet cipzárral levehető és mosható. Ez a matrac egyedi méretekben is rendelhető.

A standard (80×200, 90×200 cm) méretektől eltérő méretet is választhat ez esetben:

-standard méretek alatt, megegyezik a standard méretekkel

-standard méretek fölötti választás esetén 1 cm növekedés 1 % áremelkedéssel jár a legközelebbi standard mérethez képest

 

Kiürítés

Leírás

A memory foam vagy memóriahab egy új fejlesztésű matrac építőanyag. A memóriahabot nem csak ágybetétek készítésére használják. Mindazonáltal a matracok fejlesztésében új dimenziót nyitott. Mára az egyik legkeresettebb terméktípus a memóriahabos matrac. A memory rétegek vastagsága a matracok felszínén változik. Többféle memory matrac létezik, de ezek a matracok egyoldalasak (nem forgathatóak, hiszen a matracnak csak az egyik oldalán található memory réteg). Az sem mindegy, milyen sűrűségű memory hab kerül beépítésre. Többféle keménységű habot használnak a gyártók. A memory matrac hő növekedésre lágyul és végleges formáját az emberi testhőmérsékleten nyerik el. Ilyenkor a memory matrac felveszi a belesüppedő test formáját, mintha gipszbe öntötték volna. Tulajdonsága közül érdemes megemlíteni, hogy a memory matrac tartja a testhőmérsékletet és meleg érzetet biztosít.

A memory habot nyugodtan nevezhetjük a következő évezred anyagának. A legmagasabb „high-tech” technológiát képviselik a poliuretánok családjában.
Tökéletesen leképezi a test körvonalait oly módon, hogy nem fejt ki ellenállást a rá ható nyomással szemben, „visco-elasztikus effektus”.
Kiemelkedő tulajdonságának köszönhetően – cellaszerkezetéből adódóan – a memory habokból, kivételes, és egyedülálló ergonómia és alváskomfort valósítható meg.
Kivételes tulajdonságai közé tartozik még, hogy a hőmérséklet függvényében jelentősen változnak a fizikai paraméterei. A hőmérséklet növekedésével fokozatosan lágyabbak, ellenkező esetben pedig keményebbek lesznek.

Két eltérő típusát kell megkülönböztetni a memory hab alapanyagoknak.
A hagyományos memory alapanyagok nem engedik át a levegőt gyakorlatilag nem szellőznek, de folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően létezik már a légáteresztő kivitel is.

A memory habok páratlanul egyesítik a lágyságot a nyomáselosztással, de önmagukban még ezek az anyagok sem felelnek meg az alváskultúra elvárasainak, ezeket csak megfelelő normál illetve hideghab kombinációival lehet elérni.

Lenyűgöző tulajdonságai miatt a legkeresettebb anyagok a matracipar számára.

A Zafír Bútor matracai anatómiailag támasztják a testet, mellyel elősegítik a test ideális pihentetését alvás közben. A stabil, de rugalmas gerinctámasztás és a test kellő vonalkövetése rendkívül fontos szempont a matracoknál. A biomatracok, hideghab matracok, Memoryfoam, rugós és vakuum matracok azért lettek kifejlesztve, hogy magasabb szintre emeljék az alvás közbeni pihenést. A típusok között bármely korosztály megtalálja a számára megfelelő matracot, legyen szó akár a legkisebbekről, hiszen az antibakteriális, könnyen cserélhető huzatú gyerekmatracok kialakítása is maximálisan a picik érdekeit szolgálja. Minden matracot úgy alkottak meg, hogy összetételüknél fogva biztosítsák a kedvező szellőzést. Alváskomfortját egyéb felépítésbeli tényezőkkel is növelheti, tekintse meg a Zafír Bútor matrac kínálatot!

További információk

Méretek

80×200, 90×200, 100×200, 110×200, 120×200, 130×200, 140×200, 150×200, 160×200, 170×200, 180×200, 190×200, 200×200

magasság

20 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Wellness Hard memóriahabos matrac” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket karakterrel jelöltük