Szállás foglalás minden információval

Szállás foglalás minden információval
Tudástár

Legyen nyár vagy téli szünet sokan keresik a különféle szállás lehetőségeket. Szállodák, magán apartmanok, de akár kemping formájában. Ezen szállások kényelmi szolgáltatási jelentős mértékben eltérnek egymástól, mint például a hálószobák felszereltsége. Az utazas.com népszerű utazási weboldal ebben is segít.

Amikor szállás után nézünk mindig valami nagyon kényelmes, barátságos, meghitt szoba és környék leng a szemünk előtt. Legyen tágas, a benne levő ágy kényelmes legyen, amennyiben allergiásak vagyunk akkor lehetőségtől függően, még a matracok típusát és minőségét is megnézzük. Aki allergiás, az leginkább a kókuszmatracokat vagy pedig az antiallergén memóriahabos matracokat részesíti előnyben. Másik fontos szempont még, hogy a közelben elérhető legyen minden számunkra fontos célpont. Néha azonban csalódunk, mert a szállás nem olyan nagy, mint ahogy elképzeltük, messzebb van az úti célunktól és még az utazás is hosszabb ideig tartott az ígértnél.

Ezek a problémák miatt célszerű olyan oldalon keresni és szállást választani, ahol minden információ rendelkezésre áll a döntéshez. Részletes leírások segítenek a szállás alaposabb megismerésében, sőt, nagyméretű képeken még azt is ellenőrizhetjük, hogy a mosdókagyló mekkora méretű. Láthatunk felvételeket a környékről, valamint egy térképen pontosan bejelölve a szállás foglalás helyét. Ez utóbbi segít még az utazás előtt, előre felfedezni a környéket. Betájolhatjuk az éttermeket, a strandot vagy éppen a sípályát. Megnézhetjük honnan érdemes megközelíteni az úti célt, illetve van-e a környéken más érdekes látnivaló.

Szállás foglalás több millió ajánlatból

Ilyen szállás foglalás található az utazas.com honlapon. Nemzetközi szinten mintegy 5 millió ajánlatból szűri ki a rendszer a keresésnek megfelelő legjobb ajánlatokat, amelyek részletes leírását, illetve fényképeit, valamint a térképes felülnézetét mutatja a látogatónak. Ezek alapján már könnyebben megy a döntés, de ha valami miatt mégsem nyerte el a tetszésünket a kilistázott szállás, akár a térképen kutakodhatunk a közeli lehetőségek után. Amennyiben megadtuk az utazás dátumát, akkor a térképen csakis az aktuális időszakban elérhető szállások lesznek megjelölve, ráadásul a gyors döntést elősegítendően az áruk is feltüntetésre kerül.

matrac méretek

Egy szállás foglalás mindig kényes kérdés, hiszen soha nem tudhatja az ember, hogy máshol nem lenne-e olcsóbb ugyanaz a megoldás. Az elégedettség és a kiváló ár alátámasztására az utazas.com weboldalon megadott árakra garancia* van. Ez azt jelenti, ha máshol olcsóbban kínálják ugyanazt a szállást, akkor a különbözetet visszakapja*.

Ettől jobb ajánlat valószínűleg nem létezik. Több millió szállás garantált legolcsóbb áron. Ezt ki kell próbálni!

*2016. június 2-án érvényes feltételek szerint.